У Миколаєві 21-річний хлопець розповсюджував дитяче порно (відео)

У Миколаєві поліцейські викрили чоловіка у розповсюдженні порнографічного контенту. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції.

"Поліцейські під час досудового розслідування встановили причетність 21-річного миколаївця, який завантажував та розповсюджував через Інтернет фото та відеопродукцію з порнографічним змістом, у тому числі з дитячою порнографією, за допомогою власного комп’ютерного обладнання", - йдеться у повідомленні.

22 січня за місцем мешкання жителя Заводського району, який є фігурантом кримінального провадження з розповсюдження порнографічного контенту у мережі Інтернет, провели санкціонований обшук.

"За результатами обшуку правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільний телефон фігуранта, що може містити доказову базу причетності до поширення протиправного контенту. Вилучену техніку направлено на проведення відповідних експертиз, за результатами яких вирішуватиметься питання про остаточну кваліфікацію події та повідомлення особі про підозру у вчиненні злочину", - повідомили у поліції.

Дії миколаївця кваліфікуються, попередньо, за ч. 1 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

Слідчі дії тривають.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення