У Миколаєві біля магазину зарізали чоловіка, його знайшли у калюжі власної крові покупці (фото)

У Миколаєві на вулиці 8-й Військовій зарізали чоловіка. Інцидент стався біля продуктового магазину увечері в суботу, 17 квітня.

Як розповіли продавці, на вулиці було тихо, ніяких криків вони не чули. Потім в магазин забіг чоловік і закричав: "Викликайте швидку!". Коли співробітники вийшли на вулицю, то побачили, що на літньому майданчику в крові лежить чоловік, повідомляють Новости-N.

На місце викликали швидку і поліцію. Потерпілому намагалися надати першу допомогу - накласти саморобний джгут, однак ці дії не допомогли - чоловік помер до приїзду швидкої. Попередньо, ножові поранення були нанесені в живіт, пах і ноги. Один з ударів, найімовірніше, зачепив артерію в стегні, через це чоловік швидко стік кров'ю.

Увага! Фото 18+

На місце приїхали співробітники ДСО, кілька екіпажів поліції, поліцейські райвідділу. Співробітники поліції опитували можливих свідків, проте загиблого ніхто з місцевих не впізнав. Казали, що бачать його в перший раз.

Одна з місцевих жительок розповіла, що йшла в магазин за продуктами і побачила чотирьох чоловіків, які сиділи разом на літньому майданчику біля продуктового. Жінка зайшла в магазин, пробула там близько п'яти хвилин, а коли вийшла - вбитий вже лежав у крові.

Правоохоронці затримали двох чоловіків, в компанії яких останні хвилини життя перебував загиблий. Їх забрали для з'ясування всіх обставин. Обидва вони перебували в стані алкогольного сп'яніння. Ще один підозрюваний з місця пригоди зник.

У поліції Миколаївської області розшукують свідків.

"Поліцейські звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини події, звернутися до відділення поліції № 1 Миколаївського районного управління поліції ГУНП в Миколаївській області за адресою м. Миколаїв, вул. Декабристів, 8 або за телефонами (0512) 53-12-71, 102", - йдеться у повідомленні.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення