У Миколаєві чоловік вистрілив дружині в голову (відео)

У Миколаєві під час сімейної сварки 65-річний чоловік вистрілив з пістолета в голову своїй 48-річної дружини. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на пресслужбу ГУ НПУ Миколаївської області.

В поліції зазначили, що постраждалу терміново відправили до лікарні та провели операцію.

"На місце події прибув екіпаж патрульних поліцейських, які на місці обеззброїли зловмисника та надали можливість госпіталізувати потерпілу. Слідчо-оперативна група Корабельного відділу поліції з’ясувала, що між 48-річною жінкою та її 65-річним чоловік стався сімейний конфлікт, у ході якого зловмисник вистрілив дружині у голову з травматичної зброї" , – йдеться в повідомленні.

В сюжеті ТСН додали, що сварка між подружжям відбулася в квартирі в гуртожитку. При цьому сусіди не чули постріли. Люди дізналися про подію лише, коли прибули лікарі "швидкої допомоги". Чоловік стояв поруч з дружиною з травматичним пістолетом в руках. І хоча сам викликав "швидку", до жінки медиків не пускав. Щоб надати потерпілій допомогу, довелося викликати патрульних.

"У чоловіка був в руках предмет, схожий на зброю. Патрульні застосували до нього засоби фізичного впливу і наділи наручники. Постраждалу передали лікарям" швидкої ", – розповів спікер патрульної поліції Миколаєва Віталій Душко.

Жінку терміново доставили в реанімацію і провели операцію, де витягли з скроні кулю. В результаті пострілу в голову у неї стався множинний перелом кісток черепа. За словами медиків, ще трохи і вона б померла. Зараз вона знаходиться в лікарні, її стан важкий, але стабільний.

Сусіди розповіли, що родина виглядала благополучною і раніше сварок не помічали. Імовірно, пара посварилися через ревнощі. Дружина їздила на заробітки за кордон, а чоловік був проти. До того ж він почав зловживати алкоголем.

Затриманому чоловікові загрожує 15 років тюремного ув'язнення за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України "Замах на умисне вбивство".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення