У Миколаєві депутат погрожував патрульним зброєю (відео)

Депутат Миколаївської обласної ради погрожував патрульним поліцейським після того, як вони зупинили його за порушення правил дорожнього руху. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції.

Інцидент стався в ніч на 25 грудня в Березанському районі. Екіпаж зупинив автомобіль Toyota за обгін поліцейського автомобіля через суцільну смугу.

"Коли поліцейські підійшли до транспортного засобу, водій, сидячи в салоні, дістав пістолет, перевів його в бойову готовність, і повідомив, що має намір застосувати зброю, аргументуючи тим, що він не впевнений, що з ним спілкується співробітник поліції. На вимогу поліцейського заховати зброю і надати документи, водій різко почав рух, намагаючись сховатися", - йдеться в повідомленні.

Поліцейським вдалося наздогнати водія і заблокувати його. Згодом з'ясувалося перебування за кермом депутата облради. За невиконання ним вимог про зупинку та перевищення швидкості на нього склали адмінпротоколи, а за погрозу зброєю - відкрили кримінальне провадження. За це йому загрожує до трьох років позбавлення волі. Пістолет, яким він погрожував, вилучили і направили на експертизу.

У четвер, 2 січня, депутату оголосили про підозру у вчиненні злочину. Найближчим часом йому планують обрати запобіжний захід.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення