У Миколаєві на будмайданчику застрелили поліцейського та поранили військового

Чоловік на будівельному майданчику в Миколаєві застрелив поліцейського та поранив військового. Стрілка ліквідували на місці. Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції Україна.

"Пізно ввечері 22 травня до поліції надійшло повідомлення від охоронця будівельного майданчика по вул. Робочій про те, що у недобудові перебувають невідомі. На місце події прибув автопатруль у складі правоохоронців та військовослужбовців, які почали огляд будівлі. На одному з поверхів зловмисник відкрив вогонь зі зброї, внаслідок чого від вогнепального поранення загинув 39-річний поліцейський та отримав поранення руки військовий", - йдеться у повідомленні.

Стрілка ліквідували на місці. Ним виявився 37-річний житель Миколаєва. Біля його тіла виявили мисливську рушницю та гільзи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 348 "Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону або військовослужбовця" Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення