У Миколаєві накрили порностудію з доходом 2,5 млн на місяць (відео)

У Миколаєві викрили мережу онлайн-порностудій, дохід якої в місяць становив більше ніж 2,5 млн гривень. Про це повідомили в Нацполіції області.

"Відеотрансляції відвертого і порнографічного змісту через різні сайти в режимі онлайн здійснювали більше 70 дівчат позмінно в трьох порностудіях і отримували за таке спілкування з іноземцями прибуток", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуків вилучено більше 60 комплектів комп'ютерного обладнання, банківські картки, чорнові записи, документацію, скретч-картки, сім-картки та інші речові докази.

"У Миколаєві знаходився офіс, в якому здійснювався прийом кандидатів на роботу. Четверо адміністраторів у віці від 21 до 28 років проводили відбір дівчат, контролювали роботу студії, надавали вказівки підлеглим. Їм вдавалося знайти молодих жінок на інтернет-ресурсах, де дівчата розміщували свої резюме в пошуках роботи. Потім з ними проводили співбесіди, вербували для роботи нібито перекладачами і моделями", - йдеться в повідомленні.

Спочатку дівчатам пропонували роботу адміністратора на підприємстві, менеджера або консультанта, а далі більш високооплачувану діяльність - веб-моделлю або перекладачем.

"Отримавши згоду на роботу веб-моделлю, дівчину запрошували з'явитися за адресами розташування онлайн-порностудій, де в подальшому її вчили спілкуванню з іноземцями і демонстрації сцен відвертого, в тому числі порнографічного характеру", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що моделі і перекладачі працювали в три зміни, а заробітну плату отримували кожного місяця. Їхній прибуток міг становити від 500 до 2000 євро, залежно від кількості відпрацьованих змін і наявності постійних клієнтів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення