У Миколаєві невідомий поранив патрульного і кинув гранату під автомобіль поліції

Невідомий чоловік у масці поранив поліцейського і кинув гранату під патрульний автомобіль на вулиці Спортивній у Миколаєві. Про це повідомили в прес-службі поліції Миколаївській області.

Близько 5:00 на спецлінію "102" надійшло повідомлення від громадян про те, що невідомий чоловік, обличчя якого закрите маскою, ходить зі зброєю в руках.

Патрульні прибули за вказаною адресою і побачили невідомого, котрий, побачивши поліцейський автомобіль, почав стріляти і поранив одного з правоохоронців.

"Патрульні поліцейські також застосували табельну вогнепальну зброю, в результаті чого був поранений і нападник. Зловмисник продовжив чинити опір. Впавши на землю, дістав гранату, висмикнув чеку і кинув під патрульний автомобіль. Граната не вибухнула", - повідомили правоохоронці.

Злочинець і поліцейський госпіталізовані в лікарню.

Слідчим управлінням розпочато кримінальне провадження за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) КК України.

Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення