У Миколаєві п'яний, як чіп, водій маршрутки влетів у тролейбус (фото)

У Миколаєві водій маршрутки у стані сп’яніння сів за кермо та влаштував ДТП за участю тролейбуса. Про це повідомляє патрульна поліцію Миколаївської області.

"Сьогодні, близько 8-ї ранку, на вулиці Новозаводська, 5 (кінцева зупинка громадського транспорту) сталася ДТП за участі тролейбуса та маршрутного транспортного засобу "Рута", - йдеться у повідомленні.

Водій маршрутки, як вказано, не розрахував відстань між транспортними засобами та, рухаючись заднім ходом, допустив зіткнення з тролейбусом.

Під час спілкування з водієм охоронці порядку помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку в медичній установі. Результат огляду - 3.10 проміле.

Патрульні відсторонили водія від керування та склали відносно нього адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного/наркотичного сп’яніння), а також за ст. 124 КУпАП. Маршрутку патрульні передали відповідальній особі перевізника.

Як повідомляється, водій не перебував на маршруті та не перевозив пасажирів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення