У Миколаєві п'яний водій протаранив дитячий майданчик, батьки влаштували йому вендету (фото)

 Новости - N

У Миколаєві в мікрорайоні Намив автомобіль Honda Accord врізався у дитячий майданчик. Аварія сталась увечері в суботу, 11 вересня.

За словами батьків дітей, які в цей час гралися на майданчику, Honda була припаркована в декількох метрах біля бару "Ковбой". У припаркований автомобіль сів водій, запустив двигун і різко натиснув газ. Після цього автомобіль влетів прямо на дитячий майданчик, врізавшись у гірку, на якій каталися діти.

Лише завдяки щасливому випадку ніхто з дітей не постраждав. Врізавшись у гірку, машина зупинилася. До неї підбігли кілька батьків, чиї діти в цей час гралися на майданчику. Вони провели виховну роботу з водієм за допомогою кулаків, а потім викликали поліцію.

Поліцейські виявили у водія Honda візуальні ознаки алкогольного сп'яніння. Водій спочатку погодився поїхати в нарколабораторію, проте там від медичного огляду відмовився.

У результаті патрульні склали на нього два протоколи: за статтею 124 Адмінкодексу України за вчинення ДТП і за статтею 130 за відмову від проходження огляду на предмет алкогольного (наркотичного) сп'яніння.

Цікаво, що перед приїздом поліції водій Honda встиг зняти зі свого автомобіля номерні знаки і викинути їх в кущі.

Нагадаємо, у Миколаєві пасажири дуже сильно побили водія фури, який напав з газовим балончиком на маршрутчика.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення