У Миколаєві побили 19-річного парня до коми

Раніше повідомлялось, що 17 березня близько п’ятої ранку непритомного хлопця забрала швидка від торгівельно-розважального закладу, розташованого на перетині проспекту Центрального та вулиці Садової. Медики діагностували у потерпілого тяжкі тілесні ушкодження, зараз він знаходиться у комі. Про це повідомляє поліція Миколаївської області

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та проводять розслідування. Санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Оперативники Центрального відділу поліції ретельно проаналізували відеозаписи з усіх, розташованих поблизу місця скоєння злочину, камер відеоспостереження, завдяки чому вдалось встановити маршрут пересування зловмисників, їхнє місцезнаходження та особи.

19 березня усі троє були доставлені до відділку. Як з’ясувалось, молодики 17-ти, 18-ти до 19-ти років є учнями ПТУ та мешканцями різних районів Миколаївської області. Тієї ночі між ними та потерпілим, який був з другом, виник конфлікт. Під час бійки постраждалому були завдані тяжкі тілесні ушкодження, а його товаришеві - незначні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення