У Миколаєві повідомили про мінування лікарень: персонал і пацієнтів евакуюють

 СЕГОДНЯ

У Миколаєві невідомі повідомили про замінування всіх лікарень у місті. Копи шукають вибухівку в медустановах, повідомили в прес-службі місцевої поліції.

Копам повідомлення про те, що лікарні заміновані, надійшло сьогодні від чергового ДСНС. Невідомі надіслали електронного листа. З аналогічним повідомленням звернувся до поліції директор одного з університетів.

Через ці повідомлення в лікарнях проводиться евакуація. Насамперед на вулицю виводять хворих, які самі можуть пересуватися, і персонал установ. зазначимо, що операційні та відділення реанімації в лікарнях працюють. Якщо в будинку знайдуть вибухонебезпечні речовини, їх евакуюють.

"На місця направлено фахівців вибухотехнічної та кінологічної служб для здійснення ретельного обстеження об'єктів. Тривають першочергові слідчі заходи, встановлюються особи, які повідомили про замінування", - розповіли в поліції і зазначили, що злочинцям загрожує від двох до шести років в'язниці.

Нагадаємо, нещодавно в Дніпрі через повідомлення про бомбу евакуювали співробітників міської мерії.

Раніше перший заступник глави Національної поліції В'ячеслав Аброськін заявив, що за шквалом дзвінків та електронних листів з фейковими повідомленнями про мінування різних об'єктів по всій Україні стоять терористи так званих "Л/ДНР". Об'єктами мінування стають торговельні центри, супермаркети, готелі, аеропорти, вокзали, ресторани, театри, храми, лікарні і школи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення