У Миколаєві "прильоти" по житловим будинкам, миколаївців і одеситів попереджають про атаки винищувачів РФ (відео)

Сьогодні близько 7 години ранку росіяни завдали ракетного удару по Миколаєву. Про це повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич. Станом на 11:16 по місту та області знову оголошена повітряна тривога, відбою вже понад годину як досі немає.

Ракети були запущені з окупованого Херсону, тому долетіли дуже швидко. Куди поцілили ворожі ракети наразі невідомо, проте унаслідок "прильоту" виникла надзвичайно масштабна пожежа. Чорний стовп диму видно з різних районів міста. У соцмережах з’явились відео.

Як поінформувала голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва, на місцях працюють рятувальники та медики, тому про жертви наразі не повідомляється.

"Під обстріли потрапили два райони міста Миколаєва. Є руйнування будівель. У тому числі й житлових будинків. На місцях прильотів працюють рятувальники та медики. Інформація про постраждалих уточнюється, але, сподіваємося, що їх не буде", - зазначила Замазєєва.

Крім того, вранці російські військові атакували Баштанку шістьма ракетами, троє з них збиті. Знову приліт у район адмінбудівлі. Обстріляно також Широківську, Інгульську, Березнегуватську та Галицинівську громади - є руйнування приватних житлових будинків. Інформації про постраждалих, на щастя, не надходило.

У мережі з’явилось відео наслідків "прильоту" у старий будинок культури.

Оперативне командування "Південь" попереджає, що найближчими днями є велика загроза ракетних ударів по Миколаївщині, Одесі та області, тому громадян закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

"З тимчасово окупованого Криму на залізничну станцію Каланчак прибуло 17 вагонів з боєприпасами. На посилення живої сили прибуло підкріплення з Хабаровського краю. У північно-західній частині Чорного моря наразі 3 надводних та 2 підводних носії "Калібрів", в готовності до застосування понад 30 ракет. Крім того, занепокоєння ворога встановленням контролю за островом Зміїним українською стороною активізує їх авіацію. Отже загроза ракетних ударів по Одесі, області та Миколаївщині, в тому числі і з неба – досить суттєва та імовірна", - наголосили в ОК "Південь".
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення