У Миколаєві судитимуть екс-патрульного, який через ревнощі вистрілив у чоловіка

 ГПУ

У Миколаєві судитимуть колишнього працівника патрульної поліції, який через ревнощі спричинив вогнепальні поранення місцевому жителю. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Миколаївської області.

Дії колишнього працівника патрульної поліції Миколаєва кваліфікували за ч.2 ст.125 та ч.1 ст.263 (умисне легке тілесне ушкодження, незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Встановлено, що 21 квітня цього року правоохоронець, перебуваючи поблизу будинку № 7-А на вулиці Ленінградській, на ґрунті ревнощів вистрілив з травматичої зброї у 35-річного місцевому мешканця.

Під час проведення обшуку за місцем його проживання вилучили боєприпаси. Окрім того, встановлено факт надання свідком-колегою обвинуваченого, теж працівником патрульної поліції Миколаєва, неправдивих свідчень для приховування причетності обвинуваченого до скоєного правопорушення.

У зв’язку з чим, слідчими прокуратури області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч.1 ст.384 (завідомо неправдиве показання) КК України.

Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення