У Миколаєві влаштували смертельну стрілянину біля суду

 Апостроф

У середу, 30 січня, на вул. Космонавтів в Миколаєві, біля будівлі "Космос Плаза", поруч з Ленінським районним судом, розстріляли чоловіка і жінку.

Про це повідомляє місцеве видання novosti-n.org.

Зазначається, що прямо біля входу в будівлю невідомий вистрілив в людей з мисливського карабіна "Сайга". Зброя знаходиться на місці злочину.

В результаті жінка загинула на місці, чоловіка забрала швидка. По дорозі в лікарню він помер.

Той, хто стріляв був затриманий на місці злочину. За наявними даними, спільникові вбивці вдалося сховатися. У Миколаєві оголошено план "Перехоплення". Розшукується мікроавтобус "Мерседес Віто", на якому зник підозрюваний.

На місце прибули 5 автомобілів патрульної поліції, Слідчо-оперативна група Інгульського райвідділу поліції, експерти.

За словами очевидців, вони чули не менше 5 пострілів, після яких жінка відразу впала і не подавала ознак життя, а чоловік отримав поранення в живіт.

У відділі комунікації поліції Миколаївської області, підтвердили затримання підозрюваного.

"Сьогодні близько 15:00 в Інгульському районі міста Миколаєва у Ленінського районного суду місцевий житель смертельно поранив з вогнепальної зброї подружжя. Жінка загинула на місці події, чоловік в кареті швидкої допомоги. Завдяки оперативним діям правоохоронців зловмисник був затриманий оперативним співробітником Інгульський відділу поліції. Проводяться слідчі дії. Попередня кваліфікація - стаття 115 частина 2 Кримінального кодексу України ", - сказано в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення