У Миколаєві вночі чоловік влаштував стрілянину (фото)

Вночі у одному із житлових районів Миколаєва між двома місцевими мешканцями виник конфлікт, за результатами якого один із опонентів не вигадав нічого кращого, ніж влаштувати стрілянину. Про це повідомляє Департамент карного розшуку.

«Сміливець» спочатку дістав пістолет та здійснив постріл у живіт потерпілого. Однак цього йому, ймовірно, виявилося замало, тому він продовжив стрілянину та влучив 37-річному чоловікову у щелепу. Предметом злочину був пістолет марки «ZORAKI», перероблений під травмат - зловмисник все ж таки наніс серйозні тілесні ушкодження супротивнику.

Не зважаючи на нерівність сил та серйозні пошкодження, постраждалому вдалося відібрати пістолет у зловмисника. Після чого він направився до медичного закладу.

Працівниками управління карного розшуку, слідчого управління, оперативники Миколаївського РУП ГУНП в Миколаївській області, спільно з співробітниками ДСР НПУ, за допомогою можливостей інших оперативних сил встановили особу 34-річного сміливця та затримали його.

Ураховуючи всі обставини, наразі дії фігуранта кваліфіковані як замах на вбивство, затриманому повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України. На цей час, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення