У Миколаєві водій скоїв 18 ДТП і намагався втекти від поліції (фото)

У Миколаєві водій скоїв 18 дорожньо-транспортних пригод за добу. Його затримали правоохоронці. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Миколаївської області.

"Повідомлення щодо неадекватних дій на дорозі водія автомобіля Ford почали надходити патрульним приблизно о 13:00. Заявники пояснювали, що водій білого автомобіля Ford на великій швидкості їде вулицями міста та створює зіткнення з іншими авто", - йдеться у повідомленні.

Чергова частина миттю орієнтувала всі патрульні екіпажі міста на розшук та зупинку правопорушника.

Менш ніж за 15 хвилин один із патрулів виявив розшукуване авто на проспекті Богоявленському. Автомобіль на великій швидкості рухався в бік Корабельного району міста. Водій на вимоги про зупинку не реагував, тож інспектори розпочали переслідування. Зупинити правопорушника вдалося лише шляхом блокування в селі Галицинове, що у Вітовському районі міста. Після зупинки водій вискочив з авто та почав тікати. Спроба не вдалася — втікача затримали.

36-річний водій, мешканець сусідньої області, не зміг пояснити патрульним свої дії. У нього були присутні явні ознаки наркотичного сп’яніння, але проходити огляд у встановленому законом порядку чоловік категорично відмовився.

Патрульні склали на водія низку адміністративних матеріалів, а саме: 18 протоколів за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), 18 протоколів за ст. 122–4 (Залишення місця ДТП), протокол за ч.1 ст.130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння), протокол за ст.122–2 (Невиконання вимоги про зупинку) та постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії) КУпАП. Його подальшу долю вирішуватиме суд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення