У Миколаєві врятували самогубцю, яка стрибнула з мосту

 СЕГОДНЯ

У Миколаєві врятували молоду жінку, яка стрибнула з 30-метрового моста у води Південного Бугу прямо на очах у перехожих. Опинившись у воді, вона спробувала виплисти до берега, але вибратися вже не могла.

"Впала, і плюскіт був об воду, ось. Ноги були вище води і голова, її вітер почав відносити, вона руками ще допомагала собі і весь час ой-ой", – розповів випадковий перехожий.

Течія швидко відносила жінку від берега, тому допомогти їй очевидці події не могли і викликали рятувальників та поліцію. Першими на виклик примчали патрульні.

"Приблизно за 20 метрів до берега потерпілу врятували співробітники Національної поліції", – розповів Микола Махота, помічник начальника чергової зміни ДСНС.

Витягав дівчину на берег поліцейський Андрій Мірошниченко, який зізнався, що йому заважала металева огорожа на мосту.

""Переліз через загорожу, доплив, підхопив і потяг її до берега. Ми не давали їй знепритомніти, і вже через кілька хвилин співробітники пожежної частини допомогли віднести її наверх і надали першу медичну допомогу", – повідомив капрал Патрульній поліції Андрій Мірошниченко.

Медики діагностували у 22-річної постраждалої переохолодження, і зараз вона знаходиться в лікарні. Чому стрибнула з моста, дівчина зізнаватися не хоче. Наразі з нею працюють психологи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення