У Миколаєві за дивних обставин після пологів померла дівчина

 Вести.UA

У Миколаєві після пологів у пологовому будинку №1 25-річна дівчина впала в кому, після чого через тиждень померла в Лікарні швидкої медичної допомоги.

Про це повідомили друзі загиблої, пославшись на скаргу на сайті "Електронна книга скарг України".

Як йдеться у скарзі, мешканка Миколаєва Наталія Науменко чекала на другу дитину, і була повністю здоровою.

"13 жовтня вона звернулася за допомогою на консультацію до свого лікаря-гінеколога Кушнаренко, яка поставила діагноз завмирання плоду і направила в пологовий будинок №1 для проведення штучних пологів. Жінку з тиском 200/Мрт змусили народжувати природним шляхом померлу дитину. Причина подальшої хвороби – інсульт, кома 3-го ступеня", - йдеться в заяві

Лікарі пологового будинку №1 на наступний день після цих пологів, що викликали інсульт і кому, переправили її у лікарню у відділення реанімації. Через 6 днів після операції, 20 жовтня, Наталя померла.

В Управлінні охорони здоров'я Миколаївської обласної державної адміністрації відмовилися коментувати цю ситуацію, пославшись на те, що відкрито кримінальне провадження по цій справі. У відділі комунікації ГУ Національної поліції в Миколаївській області підтвердили, що за фактом відкрито кримінальне провадження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення