У Миколаєві засудили бойовика "ЛНР"

 Канал 112

Жовтневий районний суд Миколаївської області засудив до восьми з половиною років позбавлення волі бойовика терористичної організації "ЛНР". Про це повідомили у прес-службі Служби безпеки України в Facebook.

Співробітники спецслужби встановили, що житель Миколаєва у 2014 році приєднався до бойовиків "ЛНР". Спочатку він перебував у складі терористичного угруповання "управління з гуманітарних операцій", яка спеціалізувалася на диверсіях проти мирного населення під виглядом українських підрозділів. Потім бойовик перейшов до незаконного збройного формування "батальйон спеціального призначення "Вимпел", в якому брав активну участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції.

Оперативники СБ України затримали бойовика в листопаді 2015 року, коли він прибув у рідне місто у "відпустку". Під час обшуків за місцем проживання чоловіка правоохоронці виявили посвідчення члена терористичного угруповання, 200-грамову тротилову шашку з двома детонаторами та інструкцію з роботи з вибуховими речовинами.

Рішенням суду бойовика було визнано винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 258-3 і ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення