У Миколаєві засуджено осіб, які вбили двох братів

 УНН

У Миколаєві засуджено групу осіб, які з метою заволодіння будинком місцевого жителя вбили його, а згодом позбавили життя і його брата. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

Встановлено, що у квітні 2014 року злочинці за попередньою змовою групою осіб з метою заволодіння будинком 66-річного місцевого мешканця, вбили його, після чого тіло розчленували, сховали в пакети та викинули в сміттєві контейнери.

У грудні того ж року, з метою приховати попереднє вбивство, вони вбили 59-річного чоловіка, який шукав свого зниклого брата, а тіло так само розчленували, сховали у пакети та викинули в сміттєві контейнери.

Вироком Заводського районного суду міста Миколаєва двох вбивць — одного із чоловіків та жінку, визнано винними за п.6, 9, 12, 13 ч. 2 ст.115 (умисне вбивство з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство, з метою приховати інший злочин) ККУ. Чоловіку призначено покарання у вигляді довічного позбавлення волі, жінці — 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Ще одного фігуранта визнано винним за п.6, 9, 12, ч.2 ст.115 (умисне вбивство з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб, з метою приховати інший злочин) ККУ та призначено покарання — 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення