У Миколаєві затримали двох угонщиків, які більше 5 років перебували у розшуку (фото, відео)

У Миколаєві поліцейські затримали двох зловмисників, які більше п’яти років перебували у розшуку. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Миколаївської області.

"Оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Миколаївській області у супроводі бійців КОРД та співробітники Миколаївського районного управління поліції затримали 29-річного чоловіка, який позиціонує себе як наближений до "кримінального авторитета", та його 25-річного спільника. Фігуранти з 2015 року перебували в розшуку за ухиляння від відбування покарання за незаконне заволодіння транспортними засобами у Баштанському районі", - йдеться у повідомленні.

У ході ряду обшуків, проведених у рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 (Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України, у транспортних засобах та за місцем мешкання зловмисників правоохоронці вилучили ножі, розфасований готовий до вживання канабіс та спецзасіб.

Також у ході обшуку були виявлені паспорт громадянина України та посвідчення водія 29-річного зловмисника зі зміненими анкетними даними, за допомогою яких чоловік увесь цей час переховувався.

Усе вилучене правоохоронці направили на експертизу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення