У Миколаєві затримали військового, який зарізав кохану

У Миколаєві поліція затримала вбивцю жінки, тіло якої було виявлено у її ж квартирі Про це повідомляє Поліція Миколаївської області

Ним виявився 22-річний знайомий потерпілої, військовий, який у стані алкогольного сп’яніння через ревнощі задушив її, а потім ще й наніс декілька ножових поранень в область грудної клітини. Знаряддя злочину зловмисник помив та залишив на кухні, а з оселі забрав ноутбук та мобільний телефон, які потім продав, а отримані гроші витратив на поїздку додому у сусідню область.

Раніше повідомлялось, що інформація про виявлення тіла 31-річної потерпілої із зовнішніми ознаками насильницької смерті надійшла до поліції 25 липня ввечері від її матері. Жінка разом з другом прийшла відвідати доньку, коли та деякий час не відповідала на телефонні дзвінки. Вони і знайшли її мертвою у ванній кімнаті. Речі у квартирі були розкидані, порядок в оселі порушений, зникли деякі особисті речі потерпілої.

В результаті спільних та злагоджених професійних дій поліції, СБУ та прокуратури правоохоронці майже одразу встановили особу зловмисника, а затримали його наступного дня. Поліцейські встановили місця його імовірного перебування на території Миколаївської та Херсонської областей, оперативно перекрили шляхи, якими би він міг втекти, та затримали щойно чоловік прибув до Миколаєва. Військовий з’їздив на Херсонщину та повернувся, переймаючись тим, що його шукає керівництво військової частини й можливо інкримінуватиметься дезертирство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення