У Миколаєві жінка отримала вогнепальне поранення на балконі власної квартири

У Миколаєві жінка отримала вогнепальне поранення передпліччя і ключиці, коли розмовляла по телефону на балконі власної квартири.

Про це повідомляють на сайті обласного управління Нацполіції.

До Заводського відділу поліції 12 вересня надійшло повідомлення про те, що в лікарню доставили 35-річну жінку з діагнозом "кульове поранення передпліччя і ключиці". За словами постраждалої, тілесні ушкодження вона отримала за місцем свого проживання.

"Близько 23:30 жінка вийшла на балкон своєї квартири, що розташована на третьому поверсі багатоквартирного будинку, відповісти на телефонний дзвінок. Приблизно через п'ять хвилин потерпіла спочатку почула звук, схожий на постріл, а потім відчула різкий біль у ділянці грудної клітини. Злякавшись, вона забігла в квартиру, де, побачивши на тілі сліди крові, попросила рідних викликати "швидку"", - повідомили в поліції.

Цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

Правоохоронці встановлюють обставини події та осіб, причетних до скоєння правопорушення.

Нагадаємо, в суботу в Херсоні п'яний чоловік обстріляв з травматики компанію молодих людей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення