У Миколаєві зіткнулися міжнародний автобус і маршрутка: постраждало 5 людей (фото, відео)

Вранці в понеділок, 24 лютого, на проспекті Богоявленському в Миколаєві зіткнулися маршрутка Mercedes і автобус «Неоплан» фірми Gunsel сполученням «Херсон-Миколаїв-Київ-Мінськ». Про це повідомляє місцеве видання Новости N.

Як розповів водій маршрутки, він рухався по проспекту від кільця у крайньому правому ряду. В районі заїзду до Центрального автовокзалу водій автобуса «Неоплан», що рухався в лівому ряду, почав повертати направо, не пропустивши при цьому «Мерседес». За словами водія «Неоплану», він заздалегідь показав правий поворот і для здійснення маневру «взяв радіус», так як довжина автобуса не дозволяє здійснити поворот з правого ряду. В результаті зіткнення постраждали 5 пасажирів маршрутки. На місце були викликані карети «швидких».

Пасажири маршрутки стверджують, що в салоні стояла тільки одна жінка, всі інші сиділи. В основному пасажири отримали незначні травми, забої, розбиті носи. Одна жінка впала в проході і поскаржилася на різкий біль у спині. Для подальшого обстеження постраждалу госпіталізували з місця події. В даний час на місці працює декілька екіпажів патрульної поліції, всі обставини з'ясовуються, також поки що на місці знаходиться «швидка».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення