У Миколаєві злочинець порізав ножем патрульного поліцейського

 СЕГОДНЯ

У Миколаєві злочинець накинувся з ножем на патрульного поліцейського. Підозрюваного затримали, повідомляє прес-служба поліції Миколаївської області.

Відзначається, що вночі 9 жовтня в районі перехрестя вулиці Московської та проспекту Центральний був травмований 26-річний поліцейський Управління патрульної поліції Миколаєва. Невідомий завдав ножові поранення правоохоронцю у вигляді колото-різаних ран тулуба і кінцівок.

"Слідчим відділенням було розпочато кримінальне провадження в порядку ч.1 ст.121 КК України "Умисне тяжке тілесне ушкодження", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Близько 20:00 годині 10 жовтня 2016 року працівниками Управління карного розшуку ГУ НП було встановлено місцезнаходження 23-річного злочинця, який обґрунтовано підозрюється в причетності до скоєння вказаного злочину. Чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України", – зазначає прес-служба відомства.

Під час затримання молодий чоловік опору не чинив, але від надання показань відмовився.

Зараз чоловікові оголошено про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, в Житомирській області знайшли тіло поліцейського, який загинув в результаті вибуху гранати. Слідчі припускають, що правоохоронець покінчив життя самогубством.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення