У миколаївській квартирі знайшли муміфіковане тіло жінки

У Миколаєві 26 лютого патрульні вирішили перевірити, чи все нормально з 77-річною жінкою, і виявили в квартирі тіло її матері, яке перетворилося на мумію. Про це повідомляє "Преступности. НЕТ"

У поліцію звернулися мешканці будинку №11 на проспекті Центральному - вони турбувалися, що їх самотня сусідка вже тиждень не виходить з квартири.

Першими на місце події прибули патрульні. В одній з кімнат серед сміття на підлозі сиділа домовласниця. Пенсіонерка не могла самостійно встати і перебувала в безпорадному стані. Для порятунку жінки патрульні викликали «швидку допомогу», оглянувши інші кімнати, вони побачили на ліжку муміфіковане тіло жінки.

«Пізніше з'ясувалося, що жінка весь час проживала сама, з сусідами не спілкувалася і нікому не відкривала двері. Про неї час від часу дбали сусіди, залишаючи їжу на порозі. Про те, що жінка тривалий час живе разом з померлою матір'ю, сусіди і не здогадувалися. Зараз тіло померлої направили на проведення експертизи. Пенсіонерка знаходиться в лікарні, де медики надають їй необхідну допомогу», - повідомили в поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення