У Миколаївській області на подвір'я жбурнули гранату

До Снігурівського відділення поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що близько першої години ночі 24 липня невідомі кинули у його двір гранату, від вибуху якої було пошкоджено вікна, двері житлових приміщень та частину транспортного засобу Ford Transit. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області

На місці події поліцейські виявили сліди від вибуху та вилучили залишки вибухового пристрою, які відправили на дослідження.

Наразі триває досудове слідство, розпочате за ч.4 ст.296 КК України «Хуліганство», що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Встановлюється особа, яка причетна до скоєння вказаного злочину, призначено проведення відповідних експертиз, очікуються висновки фахівців.

Поліцейські звертаються до громадян, які стали свідками вказаної події або володіють інформацією, корисною для слідства, повідомити до Снігурівського відділу поліції за адресою: м. Снігурівка, вул.Суворова, 13 або за телефонами (05162) 3-13-38, 102.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення