У Миргороді​ спіймали серійного крадія велосипедів (фото)

На Полтавщині у Миргороді дільничні офіцери поліції встановили серійного крадія велосипедів. Чоловіка підозрюють у щонайменше 8 епізодах злочинної діяльності. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Полтавської області.

"Протягом травня 2021 року до Миргородського райвідділу поліції надійшло ряд повідомлень від містян про викрадення їх велосипедів з під’їздів багатоповерхівок. Дільничним офіцерам поліції вдалося встановити особу, причетну до серії крадіжок транспортних засобів. Ним виявився 62-річний миргородець, який раніше мав проблеми із законом за майнові злочини", - йдеться у повідомленні.

За всіма фактами крадіжок слідчі відкрили кримінальні провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України, з кваліфікуючою ознакою "повторність".

У ході процесуальних дій слідчі за місцем проживання підозрюваного виявили викрадені велосипеди та вилучили їх у якості речових доказів. Фігуранту повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення