У Москві будують найбільшу базу для спецпризначинців - російський депутат

У Москві будують найбільшу базу Нацгвардії РФ. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав опозіційний депутат Держдуми РФ Дмитро Гудков

«Ціле містечко», за словами мера. Розганяти мітинги, огороджувати демонстрації металевими парканчиками, вмовляти в мегафон громадян не заважати проходу громадян — всім цим і займуться жителі містечка.

«Ні для кого не секрет, що бійці спецпризначення виконують завдання, пов'язані з великим напруженням і моральних, і фізичних сил», — заявив генерал Золотов. Ще бпак, це ж які моральні сили — тримати себе в руках при вигляді перехожих.

Я, правда, не дуже розумію, яким чином будівництво сонячного містечка співвідноситься з законом про Нацгвардію, де ясно написано: її створення не потребуватиме коштів з бюджету. Так на чиї гроші гуляємо?

Втім, все ж зрозуміло, навіщо потрібне містечко і його жителі — ввічливі люди. Зрозуміло, на який випадок готується цей останній резерв",-написав депутат.

Також Гудков запропонував на головній площі поставити пам'ятник Яровій і там же обладнати центр зберігання наших розмов. Щоб образ містечка був завершеним.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення