У Москві гей-коханець задушив творця вакцини від ковіду "Супутник V": сплили дикі подробиці (відео)

У Москві вбито одного із творців вакцини від коронавірусу "Супутник V" Андрія Ботікова. Він був співавтором патенту на вакцину та одним серед учених, які отримали від Путіна нагороду за створення препарату.

Російські ЗМІ повідомляють, що у гості до Ботікова прийшов "хлопчик на виклик". 48-річний вчений замовив "розваги з асфіксією", але гей-коханець, який прибув на місце, виявився неадекватом і вбив вірусолога. На тілі вбитого були сліди задушення та кілька ножових поранень.

"На жаль, вірусолог не поцікавився минулим "нічного метелика" Олексія Змановського. Він відсидів 10 років за викрадення людини, а після звільнення почав надавати інтим-послуги. На зустріч із клієнтом проститут прийшов зі своєю дівчиною, яка чекала на коханого в під'їзді", - пишуть росЗМІ.

Відомо, що 29-річний проститут і його 18-річна подруга Ольга Дубойська обидвоє з Калуги.

За версією слідства, Ботіков і Змановський посварилися на ґрунті виду та обсягу інтим-послуг. Вже після спільних втіх сталась сварка через те, що клієнт нібито не заплатив за послуги. Тому ескорт убив вченого та забрав цінні речі із квартири.

Олексій тримав ремінь на шиї партнера, доки той не припинив подавати ознаки життя. Коли вірусолог вже навіть не рухався, добив його ножем. Своїй дівчині Олексій зізнався у вбивстві, але до поліції вона не пішла.

Суд заарештував убивцю до 2 травня. Свою провину він повністю визнав.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення