У Москві можуть з'явитися відкриті туалети для чоловіків без комплексів (фото)

 СЕГОДНЯ

Пісуар протестують москвичі, після чого подібні нововведення поширять в інші регіони РФ

Вже в кінці нинішнього року в Москві повинен з'явитися надсучасний туалет відкритого типу для чоловіків. Про це розповів московському телеканалу "360" керівник проекту "Відкритий туалет" Сергій Озеров.

Як зазначає автор проекту, такі пісуари вже давно функціонують в Амстердамі (Нідерланди). Планується, що нововведення випробують москвичі, після чого "туалети майбутнього" відкриються в інших регіонах Росії.

"Ми вирішили повторити успіх наших закордонних колег-стартаперів. У Росії вуличні туалети знаходяться в досить жалюгідному стані, якщо говорити відверто, частіше надають перевагу деревам і парканам. Ми розробили туалет нового покоління – це відкриті біопісуари для використання в громадських місцях на вулиці, виключно для чоловіків. Наш проект спрямований на популяризацію етикету туалету, при появі таких конструкцій в парках Москви чоловікам не доведеться справляти нужду, ховаючись за деревами, для цього з'являться спеціальні, безкоштовні пісуари. Туалети працюють автономно і не вимагають додаткового догляду, сама конструкція є металевою і антивандальною", – розповів Озеров.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення