У Москві почалося прощання із Миколою Караченцовим: подробиці

 Обозреватель

У понеділок, 29 жовтня, у Москві почалася церемонія прощання із легендарним актором Миколою Караченцевим, которий помер 26 жовтня.

Траурний захід стартував о 8:00 за київським часом біля московського таетра "Ленком", у якому артист пропрацював не один десяток років. Через церемонію у центрі Москви частково перекрили рух автотранспорту, який планують відновити ближче до 13:00 (12:00 за Києвом)

Повідомляється, що провести Караченцова зможе кожен бажаючий, проте поки в будівлю театру пускають тільки за спеціальними перепустками. Очевидно, їх надали близьким друзям, колегам і родичам артиста, а також офіційним особам. Усі вони проходять через службовий вхід.

Шанувальників Караченцова також почали пускати всередину "Ленкому", але їм треба пройти поліцейський контроль. Передбачається, що попрощатися із актором прийдуть більше тисячі чоловік.

Вдова Караченцова, актриса Людмила Поргіна, яка постійно перебуває біля труни, приймає співчуття від шанувальників покійного чоловіка. Кожен бажаючий може покласти квіти в порядку живої черги.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення