У Москві в банку захопили заручників: будівлю взяли штурмом (відео)

23 травня, в одному з відділень "Альфа-банку" в Москві захопили в заручники п'ятьох осіб. Одна зі співробітниць встигла зателефонувати в поліцію і повідомити про подію, повідомляють місцеві Telegram-канали.

За словами 20-річної дівчини, загарбник загрожував підірвати банк. Зв'язку з нею на даний момент немає. На місце НП виїхали екстрені служби.

За словами очевидців, загарбник – чоловік з рюкзаком, із нього стирчать дроти. Підривник одягнений в уніформу кур'єра "Делівері Клаб".

Станом на 14:30 поліція почала вести переговори з загарбником заручників. Стало відомо, що в приміщенні знаходяться чотири співробітники банку та один відвідувач.

"Зайшов чоловік в костюмі "Делівері Клаб", сказав, що він замінований. У нього за спиною рюкзак, в руках у нього була кнопка. Він стверджує, що у нього з собою бомба. Юнак російський, до 35 років", – розповів очевидець НП.

Через 10 хвилин у приміщенні банку залишився один заручник, інших вдалося вивести. Вимог загарбник не висунули і поводився спокійно. Зловмисником виявився 27-річний відвідувач банку на ім'я Федір.

Чоловік підкинув у відділення банку записку: "Мені від вас нічого не потрібно – тільки правда".

За іншою інформацією, чоловік вимагав від співробітників велику суму грошей. До відділення прибутку спецназ і снайпери.

Чоловік, який залишився в заручниках, вів пряму трансляцію з "Альфа банку". Як видно на відео, обстановка в приміщенні спокійна. Зловмисник ходить з кутка в куток і п'є алкоголь.

Незабаром стало відомо про те, що загарбника взяли штурмом. Співробітники спецпідрозділів увірвалися до відділення, де злочинець утримував заручника. Від перших повідомлень про подію до її закінчення пройшло трохи більше однієї години.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення