У Москві зґвалтували 4-класника, а відео наруги скинули в чат класу

У школі в Новій Москві РФ зґвалтували четверокласника. Як повідомляють росЗМІ, батьки-москвичі побачили відео зі зґвалтуванням їхнього сина лише тоді, коли воно потрапило до загального чату класу школи №1392 ім. Рябінкіна.

Спочатку повідомлялось, що класний керівник побачила запис раніше за батьків — ролику було вже близько тижня. Але батькам учитель повідомляти про це не стала. Наголошувалось, що адміністрація школи приховувала факт зґвалтування їхнього сина. Пізніше батьки звернулися до поліції.

Згодом з’явилась інша інформація від департаменту освіти Москви, який виправдав адміністрацію школи. Чиновники заявили, що четверокласника зґвалтували не у школі, а у квартирі одного з учнів у вихідні. Класрук дізналася про це у понеділок і одразу розповіла про все батькам потерпілого, а психологи провели сеанс зі школярами.

"За словами в. о. директори школи Наталії Мітряєвої, два хлопчики, сидячи вдома без батьків, вирішили спробувати себе героями фільмів для дорослих, знімаючи все на відео. Вже в понеділок, 20 березня, один із учнів розповів про все класному керівнику", - офіційно відкоментували у школі.

Утім за словами одного з учасників батьківського чату, це була не гра, а саме наруга. Один хлопчик запросив іншого до себе додому, поглумився, зняв на відео, а потім розіслав це іншим учням. Причиною таких дій є начебто те, що жертва — нетрадиційної орієнтації.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення