У Мукачеві 19-річна дівчина перерізала батькові шию, він стік кров’ю (фото)

У Мукачеві поліція розслідує вбивство 52-річного місцевого мешканця. У справі призначать експертні дослідження, щоб встановити об’єктивні обставини інциденту. Правоохоронців про труп з ножовим пораненням в області шиї сповістили медики. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції в Закарпатській області.

"Встановлено, подія трапилася у одній з квартир багатоповерxового будинку у Мукачеві. Там між 52-річним чоловіком та його 19-річною донькою виник конфлікт, у xоді якого остання раптово сxопила ніж та нанесла батькові удар в область шиї. Чоловік від отриманої травми помер. Поліцейські допитали родичів та сусідів й з’ясували, що в сім’ї загиблого й раніше траплялися сварки й домашнє насильство, однак із відповідними заявами до поліції ніхто не звертався", - йдеться у повідомленні.

Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство. З місця події вилучили ніж, яким мукачівка нанесла тілесні ушкодження батькові. Її поліцейські затримали у порядку ст.208 КПК України. У справі триває слідство.

"Аби уникнути прикрих випадків, не замовчуйте! Якщо ви стали жертвою чи свідком домашнього насильства - обов’язково повідомляйте до поліції за номером "102", - наголосили у поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення