У Мукачеві з РПГ обстріляли престижний комплекс відпочинку: з'явилося відео

У Мукачеві Закарпатської області посеред ночі невідомий поцілив з гранатомета у відпочинковий комплекс, внаслідок чого зруйновано альтанку та конструкцію басейна. Про це повідомили у відділі комунікацій ГУНП у Закарпатській області.

"Повідомлення про інцидент надійшло до поліції близько пів на четверту ночі. Прибувши за викликом правоохоронці з’ясували, що невідома особа поцілила з гранатомету на територію комплексу відпочинку. Внаслідок цього, пошкоджень зазнали металева конструкція приміщення басейну та альтанка, на якій пошкоджено дах", - йдеться у повідомленні.

Подію кваліфіковано за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України, тобто умисне пошкодження майна, шляхом вибуху.

Місцеве видання Mukachevo.net повідомляє, що обстріляли відпочинковий комплекс "Аква сіті" на околиці Мукачева.

В результаті обстрілу з ручної протитанкової гранати пошкоджено 7-9 скляних панелей самої будівлі та альтанки, які стоять біля будівлі. На даху альтанки застряг снаряд з РПГ, який не розірвався.

Видання пише, що стріляли з відстані в кілька десятків метрів із сусідньої гори. Снаряд влучив спочатку в бесідку поруч із будівлею, а потім влетів в металевий каркас, не залетівши у середину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення