У МВС назвали основну версію вибуху на Позняках

 Корреспондент

Вибух у багатоповерховому будинку в Києві міг статися через недотримання технологій повірки лічильників. Це основна версія слідства, заявив заступник голови МВС Антон Геращенко в ефірі ток-шоу Право на владу.

Він також уточнив, що поки що у цій справі не пред'явлено підозру жодній людині.

"Але основна версія, за якою працює прокуратура разом із поліцією, це перевірка дотримання технологій повірки лічильників співробітниками компанії Київміськгаз. Дійсно, до цього страшного вибуху, який призвів до п'яти жертв, були повірки лічильників. Лічильники знімалися, замінялися на спеціальні трубочки, і були повідомлення від мешканців і свідків, що був запах газу", - каже Геращенко.

За його словами, якщо дійсно буде достатньо підстав вважати, що вибух викликали непрофесійні дії співробітників Київміськгазу, "то можуть бути позови до суду і компенсації всіх витрат, яких зазнали жителі цього будинку і держава".

Нагадаємо, 21 червня у столичному житловому масиві Позняки стався вибух у багатоповерховому житловому будинку, який зруйнував 16 квартир і пошкодив ще 40. У результаті події загинули п'ятеро людей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення