У намісника Києво-Печерської Лаври, який призвав ходити до храму, діагностували коронавірус

Лікарі діагностували коронавірусну інфекцію COVID-19 у намісника Києво-Печерської лаври митрополита Павла (Лебедя). Про це повідомив церковний портал "Релігійна правда" з посиланням на власні джерела в оточенні митрополита.

За даними видання, три дні тому наміснику Києво-Печерської лаври стало гірше, він здав аналізи і у нього діагностували коронавірус.

Раніше, 4 квітня, на сайті Києво-Печерської лаври з'явилася інформація про те, що всі богослужіння відбуватимуться в закритому режимі, без допуску віруючих. Також на сайті монастиря опублікували повідомлення про проведення тестів на коронавірус серед ченців. Уточнюється, що аналізи здав і митрополит Павло, а все приміщення монастиря обробили дезінфікуючими розчинами.

Днем раніше, 3 квітня, релігійний портал "Кредо.ру" з посиланням на власного кореспондента повідомив, що на території лаври зафіксували спалах інфекції, близько десяти ченців знаходяться в лазареті, а трьох ченців монастиря госпіталізували в Олександрівську лікарню Києва з симптомами пневмонії і підозрою на коронавірус.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому на ютуб-каналі Києво-Печерської лаври було опубліковано відеозвернення митрополита Павла.

"Нічого не бійтеся..всі поспішайте до храму!" - закликав Павло віруючих.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення