У небі над Миколаєвом кружляють винищувачі МіГ-29 і штурмовики Су-25

 СЕГОДНЯ

Мешканці Миколаєва і його околиць можуть сьогодні спостерігати за великою кількістю винищувачів і штурмовиків, які кружляють над містом.

У прес-службі 299-ї бригади тактичної авіації імені В.Нікіфорова просять не хвилюватися, оскільки йде льотна зміна.

"У 299 бригаді тактичної авіації триває чергова льотна зміна. Завдання традиційне: підтримка і відновлення навичок льотного складу, обліт авіаційної техніки. Також передбачаються вильоти на використання в рамках навчань однієї з частин Сухопутних Військ. Разом з штурмовиками Су-25 299 бригади в небо піднімаються винищувачі МіГ-29. Польоти триватимуть до пізнього вечора, тому дуже нервових городян заздалегідь просимо вибачення за незручнос", – говорится в сообщении бригады на официальной странице в Фейсбук.

Нагадаємо, бійці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади і танковий взвод 14 окремої механізованої бригади Збройних сил України беруть участь у міжнародних навчаннях країн-членів НАТО Combined Resolve X.

Раніше бійці морської піхоти Військово-Морських Сил ЗС України поблизу адміністративного кордону з окупованим Кримом провели навчання з оборони морського узбережжя від морського десанту умовного противника.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення