У недобудованому будинку на Кіровоградщині вбили людину

 УНН

У селищі Власівці міста Світловодська у недобудованому дев’ятиповерховому будинку на пiдлозi серед смiття виявили труп чоловiка. Про це йдеться в матеріалах Єдиного державного реєстру судових рішень

Відомо, що 20 жовтня 2018 року до Свiтловодського ВП надiйшло повiдомлення про те, що в недобудованiй спорудi лежить чоловiк. Слідчо-оперативна група виявила у приміщенні особу без постiйного мiсця проживання. У чоловіка діагностували перелом кiсток основи черепа, що й призвело до його смерті.

Згодом правоохоронці встановили причетного до смерті громадянина.

Як з’ясувало слідство, обвинувачений разом із загиблим збирали метал та розпивали спиртне. Із серпня вони спільно проживали в недобудованiй багатоповерхiвцi на територiї смт. Власiвка. В 15-х числах жовтня між чоловіками виник конфлікт – безхатченко виганяв знайомого із будинку. Сварка переросла в бійку, безхатько отримав травми, які виявилися несумісними з життям.

8 лютого 2019 року Свiтловодський мiськрайонний суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину і призначив покарання – сім років і один місяць позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення