У нічному клубі Бахмута сталася перестрілка

У нічному клубі Бахмута, Донецької обл. сталася перестрілка. Про це повідомляє ГУНП Донецької обл.

«Вчора, 28 квітня, близько 1:30 в розважальному закладі стався конфлікт між двома чоловіками, в результаті якого 33-річний житель м.Бахмута отримав вогнепальне поранення з численними ураженнями внутрішніх органів. За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження, ведеться досудове розслідування», -повідомили у поліції.

В Бахмутський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в міську лікарню госпіталізовано місцевого мешканця з вогнепальним пораненням правої поперекової області, з пошкодженням внутрішніх органів.

«В результаті першочергових слідчо-оперативних дій було встановлено, що тілесні ушкодження чоловік отримав в нічному клубі Бахмута в результаті конфлікту з одним з відвідувачів. Між чоловіками сталася бійка, в ході якої нападник вистрелив у потерпілого з предмета, схожого на пістолет», -додали у прес-службі.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення