У Німеччині викрили мережу педофілів

Німецька поліція провела у вівторок, 1 вересня, обшуки у 50-ти підозрюваних в причетності до так справи "Бергіш-Гладбах", під час розслідування якої правоохоронцям вдалося викрити масштабну мережу педофілів.

Як повідомили у прокуратурі Кельна, осіб, помешкання яких обшукали, підозрюють у зберіганні та розповсюдженні дитячої порнографії. При цьому у деяких випадках до проведення обшуків залучали бійців спецпідрозділів.

"Четверо осіб, згідно з попередніми даними, отримали легкі поранення", - зазначають у прокуратурі.

Слідчі дії тривають. Водночас правоохоронці вже почали огляд та оцінку перших доказів, зібраних під час обшуків, йдеться у повідомленні. Деталі операції у прокуратурі обіцяють оприлюднити 2 вересня.

Нагадаємо, що справа Йорга Л., який ґвалтував свою маленьку дочку і поширював записи своїх злочинів в інтернеті, дозволила поліції Німеччини почати наймасштабніше в історії країни розслідування про сексуальне насильство по відношенню до дітей. За останніми даними, онлайн-мережа педофілів, на сліди якої поліція вийшла після затримання Йорга Л., налічувала близько 30 тисяч анонімних користувачів. Вони обмінювалися в інтернеті дитячою порнографією і обговорювали свої злочинні дії в чатах і месенджерах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення