У Німеччині викрили угруповання, що займалося нелегальним працевлаштуванням українців

 Depo

У Німеччині поліція викрила організоване злочинне угруповання, що займалося нелегальним працевлаштуванням українців у шістьох федеральних землях

Так, за даними поліції, група злочинців залучала до Німеччини працівників зі Східної Європи, переважно з України, які приїздили до країни начебто з туристичною метою, але потім залишалися в ФРН і працювали, хоч за законом не мали на це права.

Зазначається, що зловмисники видавали їм фальшиві документи та посвідчення для реєстрації в місцевих органах влади, в соціальних та страхових службах.

Крім того, злочинне угруповання мало власне агентство, яке допомагало українцям нелегально працевлаштуватися, а також надавало підтримку з пошуком житла поблизу місць роботи. Даних про залучення українських громадян до проституції немає, додали в поліції.

У рейді брали участь 510 поліцейських, серед затриманих – 52-річний чоловік, який вважається одним із керівників злочинного угруповання. Слідчі досі намагаються визначити справжню кількість учасників угруповання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення