У Нових Санжарах БТРами розчищають дороги від протестувальників (відео)

 УНИАН

У Нових Санжарах Полтавської області правоохоронці за допомогою військової техніки розчищають проїжджу частину від автомобілів протестувальників, щоб розблокувати дорогу для проїзду автобусів евакуйованих з Китаю в місцевий санаторій.

Як зазначається, силовики намагаються відтиснути транспорт жителів з дороги, яку вони заблокували. Жителі Нових Санжар опираються. Усі дії відбуваються з конфліктами і провокаціями.

Через протест у Полтавській області на автодорозі Полтава - Кременчук скупчився затор протяжністю 10 км. У напрямку до Нових Санжар поліція не пропускає транспорт, окрім автомобілів швидкої допомоги, поліції, машин і автобусів Національної гвардії.

Як повідомили працівники автовокзалу Кременчука і служб міжміських перевезень, автобусне сполучення між зазначеним містом і Полтавою через події в Нових Санжарах не припинялося.

"Автобуси в Нові Санжари не заїжджають. Вранці по трасі на Полтаву проїзд був утруднений. Зараз транспорт стоїть. Автобуси їдуть в об'їзд, через Решетилівку", - повідомив співробітник автовокзалу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення