У Новій Каховці біля кафе побили до смерті військового

У Новій Каховці біля одного з кафе побили військового ЗСУ, який в результаті отриманих травм помер на місці події. До НП призвела сварка між солдатом і кількома цивільними, яка переросла у бійку та закінчилася трагедією. Про це повідомили в оперативному командуванні "Південь" на сторінці в Facebook.

Інцидент стався 25 грудня о пів на п'яту ранку.

Військовослужбовець помер від тяжких тілесних ушкоджень біля кафе до приїзду "швидкої".

Слідчі Новокаховського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Херсонській області проводять необхідні слідчі дії, а командир військової частини, в якій служив загиблий солдат - службове розслідування.

"У військових частинах та установах оперативного командування "Південь" постійно проводиться робота щодо профілактики порушення військовослужбовцями військової дисципліни. Незважаючи на це, в деяких випадках військовослужбовці підпорядкованих підрозділів продовжують нехтувати правилами поведінки поза межами військової частини", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу місцеве видання "Гривня" повідомляє, що загиблий - 40-річний старший солдат, розвідник дислокованої в місті мотопіхотної бригади ЗСУ. Випивши, він посварився з якоюсь п'яною компанією з двох агресивно налаштованих молодих людей. Почалася бійка, в ході якої чоловіка на очах у кількох присутніх дівчат забили на смерть. Конфлікт стався біля парку атракціонів на проспекті Дніпровському. Нападників розшукує поліція.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення