У Новомосковську чоловік відмовився від допомоги медиків і помер під магазином

Житель Новомосковська Дніпропетровської області цілий день вживав спиртні напої та помер від отруєння прямо посеред вулиці, не дозволивши медикам швидкої допомогти собі. Про це повідомила медик Тетяна Єсич у Facebook.

Вранці 12 березня містяни помітили посинілого чоловіка, який лежав під магазином і не реагував на звернення. На місце викликали "швидку". Медики оперативно прибули на виклик, проте той, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, категорично відмовився від допомоги.

У другій половині дня до цього ж чоловіка перехожі знову викликали "швидку". На момент прибуття бригади медиків містянин спав у альтанці неподалік магазину. Чоловіка оглянули, після чого йому знову запропонували шпиталізацію. Агресивно розмахуючи руками, він знову відмовився та попросив, щоб йому не заважали відпочивати.

Медики зазначають, що на той момент чоловік не мав тілесних ушкоджень, показники життєво важливих функцій були в нормі і екстреної медичної допомоги він не потребував.

Проте за кілька годин від поліції стало відомо про смерть чоловіка. Розтин показав, що він помер від отруєння алкоголем.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення