У Новомосковську п'яна жінка розбила голову чоловікові і напала на фельдшера швидкої (фото)

У Новомосковську Дніпропетровської області медики двічі виїжджали на виклик до п'яного подружжя. Про інцидент розповіла медик Тетяна Єсич.

Перший виклик надійшов 16 лютого о 16.37. Медиків викликав чоловік, котрому розбила голову п'яна дружина. Медичні працівники оглянули потерпілого, надали необхідну допомогу, запропонували чоловікові госпіталізацію, від якої він відмовився.

Весь час нетвереза дружина продовжувала сваритися з чоловіком, згодом перейшла до образ і лайки на адресу бригади медиків. Весь час заважала, погрожувала, штовхнула жінку-лікаря, яка працює на "швидкій" 42 роки. На місце було викликано працівників Національної поліції. До того ж, від такого психо-емоційного навантаження, у фельдшера стався гіпертонічний криз.

Сімейна драма на цьому не скінчилася. Через дві години о 18:38 допомога медиків знадобилася вже п'яній хуліганці, оскільки вона отримала від чоловіка "по фейсу". У присутності співробітників поліції жінка у стані алкогольного сп'яніння була оглянута фельдшером іншої бригади ЕМД.

"Знайомтеся: на фото знахабніла 53-річна жінка, яка, не маючи ні сорому, ні совісті, зневажає працівників "екстренки" та витрачає кошти платників податків, необґрунтовано викликаючи "103"!", – підписала Тетяна Єсич фотографію неадекватної жінки.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення