У Одесі молодики підстрелили інженера будівельної фірми (відео)

В Одесі поліцейські викрили підозрюваних в озброєному розбійному нападі на інженера будівельної фірми. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що 20-ти та 29-річному чоловікам оголосили підозру за ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України. Вони затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу.

Подія сталася на стоянці біля офісу потерпілого в Київському районі міста, щойно чоловік вийшов зі свого автомобіля. Зловмисники вистрелили в нього, побили, відібрали сумку з готівкою в сумі близько дев’ятисот тисяч гривень і втекли на своєму транспортному засобі. 47-річного постраждалого з травмою голови негайно доправили до лікарні та прооперували.

З місця події поліцейські вилучили п’ять стріляних гільз від зброї ймовірно травматичної дії та інші речові докази злочину. Вже за кілька хвилин в гаражах на Фонтанській дорозі правоохоронці знайшли покинутий Ford Scorpio, на якому пересувалися зловмисники. Як з'ясувалося згодом, транспортний засіб вони облили зсередини бензином і підпалили, проте вогонь швидко погас, не спричинивши тому значних пошкоджень. Того ж дня поліцейські встановили фігурантів злочину та затримали двох із них. Зі слів підозрюваних, розбійний напад вони спланували, коли дізналися, що потерпілий повинен завезти до офісу заробітну плату працівників фірми. За місцями проживання правопорушників працівники Управління карного розшуку ГУНП в Одеській області та сектору кримінальної поліції й слідчого відділу Одеського районного управління поліції № 1 за силової підтримки батальйону поліції оперативного призначення провели невідкладні обшуки, в ході яких вилучили частину викрадених грошей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення