У Одесі на вулиці знайшли дитину (відео)

В Одесі вночі перехожий виявив на вулиці дитину, що сиділа біля п'яної матері.

Про це у Facebook повідомила начальник служби у справах дітей Одеської міської ради Юлія Никандрова, уточнивши, що інцидент стався сьогодні близько другої години.

«Співробітнику Приморського тервідділу служби у справах дітей надійшов виклик від поліцейського про те, що в райвідділі перебуває агресивна жінка з дитиною віком 5-6 років. Її доставили до відділення за повідомленням перехожого, який побачив жінку, що лежала у нетверезому вигляді під парканом. Поруч сидів хлопчик», - повідомила чиновниця.

Як пояснила Никандрова, випадковий перехожий викликав поліцію, і жінку, яка почала приходити до тями, з дитиною доставили до райвідділу, куди також викликали представника служби міськради.

За словами чиновниці, жінка поводилася агресивно, кидалася з кулаками на співробітників поліції, ображала і погрожувала. При цьому жодного документа, що посвідчує особу, у неї не було. Дитину госпіталізували, її самопочуття задовільне.

«У розмові з моїм співробітником хлопчик сказав, що не їв добу. Як часто це буває, нікому невідомо. На контакт жінка не йде. Суцільна агресія і погрози. Будемо розбиратися», - розповіла керівник служби.

Вона також висловила подяку перехожому, який викликав вночі поліцію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення