У Одесі пройде Чемпіонат України з практичної стрільби з карабіна

 FaceNEWS

В Одесі 7-8 листопада пройде одне з найяскравіших спортивних стрілецьких подій 2015 року - Чемпіонат України з практичної стрільби з карабіна UKRAINE RIFLE CHAMPIONSHIP 2015.

Для участі в цьому матчі в Одесу з'їдуться провідні стрілки України, також очікуються імениті закордонні спортсмени, говориться в прес-релізі Чемпіонату.

У переддень цієї події 5 листопада пройде чемпіонат України з практичної стрільби серед співробітників правоохоронних органів і військовослужбовців.

Очікується участь співробітників спецпідрозділів СБУ, МВС, УДО, команди курсантів Військової академії, офіцерів повітряно-десантних військ і морської піхоти ВМСУ. Змагання вже зареєстровані в міжнародному календарі МКПС / IPSC. Чемпіонату України з карабіну присвоєно найвищий рівень національного матчу, відповідно до міжнародної класифікації (третій).

Змагання стрільби з карабіну є найпопулярнішим в Україні по цілому ряду параметрів, серед яких поширеність даного виду зброї серед цивільного населення і в силових структурах, широкі можливості технічного оснащення та застосування по дистанції і т.д. Спортсмени змагаються як в особистому, так і в командному заліку.

Генеральним спонсором турніру є компанія ЗБРОЯР - провідний виробник карабінів AR-15 в Україні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення